Τεχνολογία και ασφάλεια με το Fiat 500

5

Όταν κάποιος σκέφτεται το Fiat 500 αυτομάτως στο μυαλό του έρχονται το αυθεντικό ιταλικό στιλ, η σχεδιαστική προσωπικότητα, ο έντονος χαρακτήρας, οι διαστάσεις που το κάνουν να χορεύει στην πόλη και οι κινητήρες που του επιτρέπουν να κινείται σβέλτα σε αυτή.

Όμως το μικρό της ιταλικής μάρκας μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, καθώς η Fiat έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως η τεχνολογία και η ασφάλεια την οποία αυτή εξασφαλίζει.

Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιεί το σλόγκαν… «500% ασφαλές»! Το 500 είναι ένα όχημα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Η ασφάλεια του οδηγού και της οικογένειας ή των συνεπιβατών του είναι εξασφαλισμένη χάρη στους 7 αερόσακους που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό!

Παράλληλα, οδηγείτε έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας. Με το Fiat 500 έχετε πλήρη έλεγχο ακόμα και κατά τη διάρκεια ελιγμών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή πάνω σε ολισθηρές επιφάνειες. Κι αυτό χάση στον έλεγχο ευστάθειας ESC με ABS και Hill Holder.

fiat-500-esc640short

Ειδικά για το τελευταίο, δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείτε για το ξεκίνημα από στάση στην ανηφόρα – πρόβλημα σύνηθες για αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το ομαλό ξεκίνημα από στάση είναι ακόμα πιο εύκολο, ακόμα και σε δρόμους με μεγάλη κλίση, χάρη στην τεχνολογία Hill Holder που συγκρατεί το αυτοκίνητο από το να κυλίσει προς τα πίσω.

fiat-500-hill-holder640short

Source link

Από την σελίδα newsauto.gr
  • ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ