Τι κάνει κάθε ζώδιο κακό στο κρεβάτι;

2

Κριός
Είσαι βιαστικός και παρορμητικός. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει για ένα στα όρθια, αλλά όχι για κάθε μέρα. Τα προκαταρκτικά σου είναι άγνωστη λέξη και αυτό το συνειδητοποιούν οι παρτενέρ σου.

Ταύρος
Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Νομίζεις ότι έχεις πάντα δίκιο. Αυτά δεν χωράνε όμως σε σεξουαλικές συναναστροφές. Εσύ νομίζεις πως ό,τι γούσταραν οι πρώην, θα γουστάρουν και οι νυν. Αμ δε.

Δίδυμοι
Πρέπει και δεν πρέπει δεν υπάρχουν στο σεξ. Λάθος. Στο σεξ δεν πρέπει να είσαι παρτάκιας κι εσύ είσαι λιγάκι. Θα ξέρεις όμως ότι αυτό δεν έχει καλή έκβαση στο σεξ. Ίσως να έχει για εσένα βέβαια. Το σίγουρο είναι ότι στο πάρε-δώσε του στοματικού δεν είσαι καλός παίκτης. Συγκεκριμένα στο δώσε.

Καρκίνος
Κάποτε, κάποιος περισσότερο έμπειρος από εσένα, σου έδειξε μερικά tips για καλύτερο σεξ. Εσύ τα αποδέχτηκες και τα εφαρμόζεις κάθε φορά με ευλάβεια. Κάθε φορά όμως, τα ίδια. Ίσως πρέπει να εξελιχθείς λίγο.

Λέων
Σου αρέσει το σεξ, πάρα πολύ κιόλας. Δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτό. Και το αποδεικνύεις κάθε φορά που σκέφτεσαι αποκλειστικά και μόνο πώς θα τελειώσεις εσύ.

Παρθένος
Έχεις πάρα πολλά στο κεφάλι σου. Αυτό που ίσως έχεις λιγότερο στο μυαλό σου είναι το σεξ. Όταν έρχεται η ερωτική τούτη ώρα, ο νους σου ταξιδεύει στις δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσεις. Μαζί με τον νου σου, ταξιδεύει και το βλέμμα σου, το οποίο αποφεύγει το eye contact.

Ζυγός
Είσαι ένας άνθρωπος κοινωνικός, γοητευτικός και καλόβολος, ο οποίος καταφέρνει να μαγνητίζει τους άλλους ανθρώπους. Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να τους προσελκύσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να το κάνεις και στο σεξ.

Σκορπιός
Ένα ζώδιο της υπερβολής και της λαγνείας, δεν θα μπορούσε να κάνει λάθη στο σεξ. Κι όμως. Όσο παθιάρης και αν είναι, όσο κι αν λατρεύει το σεξ, κάπου χωλαίνει κι αυτός. Νομίζει ότι το καλό το σεξ, είναι το σεξ που κάνουν στις ταινίες πορνό.

Τοξότης
Προφανώς ο Τοξότης σπαταλάει όλη την ενέργειά του κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα στο τέλος της, να μην έχει και πολλά αποθέματα. Όσο έξω καρδιά κι αν είναι, όταν έρχεται η ώρα του σεξ, δεν θα βγάλει κιχ.

Αιγόκερως
Είτε επειδή σαν ζώδιο είναι λίγο ξινούλι, είτε επειδή θέλει να προφυλάξει τον εαυτό του και τα συναισθήματα του, ο Αιγόκερως δεν θα προσθέσει καθόλου παραμύθι στο σεξ. Θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, σχολαστικά και προβλέψιμα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος αμφισβητεί τα πάντα. Αμφισβητεί την έννοια του καλού και του κακού. Αμφισβητεί την έννοια του σωστού και του λάθους. Το μόνο που δεν αμφισβητεί είναι το «από πάνω» και το «από κάτω». Σπάνια θα τον δεις από πάνω σου.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς έχει ανάγκη από επιβεβαίωση. Συχνά, σχεδόν κάθε μέρα, τουλάχιστον από δύο φορές. Ναι, ακόμη και όταν έρχεται η ώρα του σεξ. Τότε θα τον πιάσουν τα περισσότερα υπαρξιακά του και θα αρχίσει να μιλάει ακατάπαυστα δίνοντας και ζητώντας όρκους αγάπης.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ