Τον σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και κατέληξε με χειροπέδες 27χρονος

5

Συνελήφθη 27χρονος από την Πάφο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια – Ανέκοψαν το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας αλλά… στην κατοχή του βρέθηκε κάνναβη

Γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά το χωριό Παραμάλι, όχημα που οδηγούσε 27χρονος, κάτοικος Πάφου.

Ο 27χρονος, μόλις σταμάτησε το όχημα, έγινε αντιληπτός από τα μέλη της Αστυνομίας, να ανοίγει την πόρτα και να τοποθετεί ένα σακούλι κάτω από το αυτοκίνητο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το σακούλι περιείχε ποσότητα κάνναβης 155 γραμμαρίων. Στη συνέχεια εντός του οχήματος, εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένα ψαλίδι, καθώς και το χρηματικό ποσό των €100.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Source link