Τους στοίχισε ακριβά… Έφευγαν για την Αγγλία με 64 κιλά επεξεργασμένου καπνού στις αποσκευές

9

«Κόπηκαν» στον τελωνειακό έλεγχο του αεροδρομίου Λάρνακας – Τρία πρόσωπα αναχωρούσαν για την Αγγλία φορτωμένοι με αδασμολόγητο καπνό – Εντοπίστηκαν πέραν των 64 κιλών επεξεργασμένου καπνού – Συνελήφθησαν και καλούνται να πληρώσουν άνω των 18 χιλιάδων ευρώ

Πέραν των 64 κιλών επεξεργασμένου καπνού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:45, κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν σε τρεις αποσκευές ύποπτα αντικείμενα που έμοιαζαν με καπνικά προϊόντα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι αυτές ανήκαν σε 33χρονο, 43χρονο και 23χρονο, οι οποίοι θα αναχωρούσαν για χώρα του εξωτερικού. Στην παρουσία των εν λόγω προσώπων, καθώς και στην παρουσία Τελωνειακού Λειτουργού, διενεργήθηκε έρευνα από μέλη της Αστυνομίας, στις αποσκευές τους, όπου στην αποσκευή του 33χρονου εντοπίστηκαν 21,5 κιλά επεξεργασμένου καπνού, στην αποσκευή του 43χρονου, εντοπίστηκαν 22 κιλά και στην αποσκευή του 23χρονου, 20,7 κιλά.

Στα πιο πάνω πρόσωπα, επιβλήθηκε συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 18,550 ευρώ, το οποίο δεν κατέστη δυνατόν να πληρώσουν και ως εκ τούτου, συνελήφθησαν από τις Τελωνειακές Αρχές, οι οποίες και ανέλαβαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Source link