Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε ο Μάνος Ιωάννου!

Όσα ανέφερε ο ίδιος

Ο Μάνος Ιωάννου, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στο γυναικείο πληθυσμό, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εξομολογήθηκε την άγνωστη περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του.

Πέρυσι είχα μπει δυο φορές να κάνω χειρουργείο γιατί είχα θέμα με τα νεφρά μου. Είχα κάνει πέτρα. Είχα μαζέψει κάποια άλατα, ασβέστιο και μου έκανε κάποιες πέτρες που πλέον το ένα νεφρό μου δεν δούλευε και διογκώθηκε και μπήκα μέσα.

Διπλώθηκα στην παράσταση και έπαιζα. Είχα χλωμιάσει. Μπήκα με 9.000 λευκά αιμοσφαίρια στο νοσοκομείο. Γενικά δεν έχω και θέμα με τον πόνο. Έχω σπάσει πόδια, έχω σπάσει κλείδες… το πόδι μου όταν το έσπασα το πήρα και το κράτησα και κρεμόντουσαν όλα. Δεν έχω θέμα με τον πόνο, απλά νομίζω ότι ο πόνος του κολικού, δηλαδή αυτό που έζησα εγώ, γιατί μετά είχα και μια επιπλοκή με το χειρουργείο, ήταν κάτι που δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά έλεγα να μου κάνετε κάτι να πεθάνω, δεν θέλω να το ζήσω.

Έκανα χειρουργείο, έμεινα για μια μέρα και μετά υπέγραψα για να φύγω και πήγα κι έπαιξα. Μετά σκέφτηκα και πιο πολύ το θέμα ότι έπρεπε να προσέξω και περισσότερο την υγεία μου”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappit.gr:

Source link

Αφήστε μια απάντηση