Όταν η Nar Kumari κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της τον γιο της δεν θα μπορούσε να νιώσει πιο όμορφα.

Ανταποκρινόταν στα λόγια της και έμοιαζε σαν όλα τα νεογέννητα παιδιά, αλλά 15 μετά μέρες μετά από την επιστροφή τους στο σπίτι άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στο δέρμα του παιδιού.

Το δέρμα του παιδιού άρχισε να ξεφλουδίζει και να αντικαθίσταται από χοντρά μαύρα «λέπια» που σταδιακά και με πολύ πόνο καλύπτουν όλο του το σώμα.

11hrono-agori-poy-metatrepetai-se-agalma

Η σπάνια δερματική πάθηση τον μετατρέπει όπως γράφει η Daily Mail σε πέτρινο άγαλμα και δυσκολεύει την ικανότητά του να προχωρήσει ακόμη και να μιλήσει.

Ο μικρός πάσχει από ιχθύαση μία κληρονομική νόσο με κύριο χαρακτηριστικό το ξηρό και λεπιδώδες δέρμα. Η εμφάνιση του παιδιού τρομοκρατεί τα άλλα παιδιά και ο 11χρονος Ramesh είναι μόνος χωρίς φίλους.

11hrono-agori-poy-metatrepetai-se-agalma

Για μεγάλο διάστημα η φτωχή οικογένεια δεν είχε καμία ελπίδα για θεραπεία και παρακολουθούσαν ανήμποροι το παιδί τους να μετατρέπεται σε πέτρα.

Από την ηλικία των πέντε, λέει η μητέρα του δεν μπορούσε πια να περπατήσει και είναι μόνο ικανός να ενημερώνει τους γονείς του ότι πεινάει ή ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Το βρήκαμε εδώ