Υπό 3ήμερη κράτηση οι 2 για τη διάρρηξη στην Πάφο… Διερευνάται σύνδεση τους με άλλες υποθέσεις

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών  εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας ηλικίας 29 και 38 ετών για υπόθεση διάρρηξης διαμερίσματος στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα δύο πρόσωπα προσήχθησαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε στο Δικαστήριο ότι θα λάβει καταθέσεις από δέκα περίπου πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος των δύο προσώπων με τη χρήση διερμηνέα.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τα δύο πρόσωπα να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης η καταγγελία έγινε χθες από κάτοικο Πάφου ότι άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε όταν τα ξημερώματα το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανεκόπη στη Γεροσκήπου, από μέλη της ομάδας «Ζ»  και σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και πιστωτική κάρτα όπου αναφέρεται το όνομα της παραπονούμενης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link