ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο Πάφου

Απίστευτες ουρές επιβατών στο αεροδρόμιο Πάφου – Καθυστερήσεις και μεγάλη ταλαιπωρία – Οι φωτογραφίες απεικονίζουν πλήρως την κατάσταση – Αιτία η νέα διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου Ευρωπαίων πολιτών στα αεροδρόμια – Δεν επαρκεί το προσωπικό ασφαλείας

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η Cyprus Times απεικονίζουν επακριβώς την κατάσταση που επικρατούσε νωρίτερα στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Μεγάλες ουρές επιβατών που έφταναν μέχρι την είσοδο, ένας χώρος αναχωρήσεων «πλημμυρισμένος» με κόσμο που ανέμενε να εξυπηρετηθεί και απίστευτες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες μετά το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για νέα διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου Ευρωπαίων πολιτών στα αεροδρόμια.

Στη βάση της νέας οδηγίας θα πρέπει να ελέγχονται εξονυχιστικά όλοι οι επιβάτες, κάτι που απαιτεί σαφώς περισσότερο χρόνο και κατ’ επέκταση περισσότερο προσωπικό για να επανδρώσει τα σημεία ελέγχου.

Η Αστυνομία προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις, ωστόσο επί του παρόντος η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link

Αφήστε μια απάντηση