Φόρεσε… βραχιολάκι πήγε σπίτι του να συνεχίσει την ποινή του ο Στάθης Κιττής

7
Φόρεσε… βραχιολάκι πήγε σπίτι του να συνεχίσει την ποινή του ο Στάθης Κιττής

Από το σπίτι συνεχίζει να εκτίει την ποινή του ο Στάθης Κιττής – Συνεχίζει με κατ’ οίκον περιορισμό λόγω της κατάστασης της υγείας του – Άναψε πράσινο ο Γενικός Εισαγγελέας – Η κατάσταση της υγείας του θα επανεξεταστεί σε διάστημα 6 μηνών.

Από το σπίτι του θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή του ο Στάθης Κιττής φορώντας βραχιολάκι με κατ’ οίκον περιορισμό.

Τον τελευταίο μήνα βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική όπου και υπεβλήθη σε εγχείριση ανοικτής καρδιάς.

Όπως προνοεί η νομοθεσία, όταν κατάδικος είναι βαριά ασθενής ή κλινήρης, να εκτίσει μέρος της επιβληθείσας σ’ αυτόν ποινής με το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού, με τέτοιους όρους, όπως ήθελε καθορίσει η Επιτροπή Κατάταξης, για όση χρονική περίοδο κρίνεται αναγκαίο βάσει της κατάστασης της υγείας του, η οποία βεβαιώνεται μετά από γνωμάτευση Ιατροσυμβουλίου και τη σύμφωνη Γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα:

Νοείται ότι ο κατάδικος, ο οποίος επιλέγεται και αποδέχεται έκτιση μέρους της ποινής του με κατ’ οίκον περιορισμό, θεωρείται ότι τελεί κατά πάντα χρόνο υπό καθεστώς φυλάκισης.

Η κατάσταση της υγείας του θα επανεξεταστεί σε διάστημα 6 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Στάθης Κιττής καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση τον Ιανουάριο του 2015 αφού κρίθηκε ένοχος στην πολύκροτη υπόθεση της Δρομολαξιάς.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link