Χειροπέδες στην 53χρονη τραπεζική υπάλληλο για κατάχρηση 102 χιλιάδων από λογαριασμό φίλης της

5
Χειροπέδες στην 53χρονη τραπεζική υπάλληλο για κατάχρηση 102 χιλιάδων από λογαριασμό φίλης της

Εντοπίστηκε και συνελήφθη η 53χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ για την υπεξαίρεση 102 χιλιάδων ευρώ από το λογαριασμό φίλης της – Αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού

Τα μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 53χρονη υπάλληλο της ΣΠΕ για υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση ποσού ύψους 102 χιλιάδων ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό 61χρονης φίλης της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης στην Αστυνομία, 53χρονη τραπεζική υπάλληλος με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις «έβαλε χέρι» στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η 61χρονη, η οποία διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό σε συγκεκριμένο Συνεργατικό Ίδρυμα της επαρχίας Λεμεσού, εμπιστεύτηκε τη φίλη ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να διαχειρίζεται τον λογαριασμό της.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η 53χρονη προσκόμισε αποδείξεις που αποδείκνυε στην 61χρονη ότι στον λογαριασμό υπήρχαν χρήματα. Ωστόσο όταν η 61χρονη μετέβη, τον περασμένο χρόνο, σε υποκατάστημα τράπεζας για να ενημερωθεί για τον λογαριασμό της διαπίστωσε ότι σε αυτόν υπήρχαν μόνο 1000 ευρώ και απουσίαζε το χρηματικό ποσό των 102.000 ευρώ.

Τότε ζήτησε εξηγήσεις από την 53χρονη, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπεξαίρεσε το ποσό, και πήρε την υπόσχεση ότι τα χρήματα θα επιστραφούν. Κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η 61χρονη να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία εναντίον της 53χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Η 53χρονη θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link