«Χτενίζουν» την περιοχή του Mall για τον εντοπισμό του 85χρονου στη Λεμεσό. Στις έρευνες και αστυνομικά σκυλιά

6

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου Γεώργιου Πατέρα στη Λεμεσό – Ελλείπει από την οικία του για 5η ημέρα – Πληροφορία «έστειλε» τις έρευνες στην περιοχή του Mall στο Ζακάκι – Αστυνομία, εθελοντές της πολιτικής άμυνας και μέλη της οικογένειας του «χτενίζουν» την περιοχή – Στις έρευνες και αστυνομικοί σκύλοι

Η αγωνία στο κατακόρυφο για την τύχη του 85χρονου Γεώργιου Πατέρα από τη Λεμεσό, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στην περιοχή Ομονοίας, από τις 8.30 το πρωί της περασμένης Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου, 2017.

Μετά από πληροφορία που έφθασε στις αρχές ότι ο ηλικιωμένος άντρας εθεάθη στην περιοχή του Mall οι έρευνες μεταφέρθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από τις 7 το πρωί σήμερα μέλη της Αστυνομίας, εθελοντές της πολιτικής άμυνας και μέλη της οικογένειας του εξαφανισθέντα «χτενίζουν» την περιοχή. Για τον εντοπισμό του έχουν επιστρατευτεί και σκυλιά της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεώργιος Πατέρα περιγράφεται ως ύψους 1,70μ. περίπου, λίγο παχουλός με κοντά άσπρα μαλλιά και ελαφρώς αξύριστος. Κατά την αναχώρηση του από την οικία, φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, κοντομάνικο μπλουζάκι χρώματος χακί και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Source link