Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε βρεθεί σε μία περίοδο αλλαγών στον προσωπικό σας κυρίως τομέα. Βέβαια θα διεκδικήσετε αυτό το διάστημα εκείνα που δικαίως σας αναλογούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε πλέον μπει σε μία νέα περίοδο στην ζωή σας, που οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα, οι χωρισμοί και οι ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, είναι γεγονός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν και σήμερα κάποιες αλλαγές, που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η εσωτερική σας αναζήτηση και ενδοσκόπηση, θα έχει σίγουρα καλά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ γόνιμη περίοδο στην συναισθηματική σας ζωή, με κάποιες καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν στο να αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή διάθεση, στο να δημιουργήσετε στον χώρο σας την ατμόσφαιρα που σας αντιπροσωπεύει και σας χαλαρώνει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι πολύ ιδιαίτερη, με πολλά θετικά απρόοπτα. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και πολύ πιθανόν μία αγορά σας θα είναι επιτυχημένη.

 

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα υπάρχει μία ευκολία σε οικονομικά θέματα και μία ξαφνική ενίσχυση όπου θα σας απαλλάξει από τρέχουσες υποχρεώσεις που σας είχαν μπλοκάρει αρκετά.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία θετική μέρα για να χαρείτε τον έρωτα, τις καλές ειδήσεις και ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε. Ο επαναστάτης Ουρανός απέναντι σας, θα φέρει αλλαγές, που οφείλετε να τους δώσετε προσοχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με θετική διάθεση ξεκινά η μέρα σας. Η αισιοδοξία που θα έχετε, θα ενεργοποιήσει θετικά τα εργασιακά θέματα, αλλά προσέξτε την τάση που θα έχετε, να καταναλώσετε παραπάνω τροφή, από εκείνη που έχετε ανάγκη.

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ: Νέες γνωριμίες και άνοιγμα της κοινωνικής σας ζωής, θα σας κάνει σήμερα αισιόδοξους και αρκετά δημιουργικούς. Η προσωπική σας ζωή, θα σας προσφέρει κάτι διαφορετικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να σας δώσουν μία ξεχωριστή ευκαιρία, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Άτομο κύρους θα σας βοηθήσει σημαντικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μία θετική μέρα όπου θα έχετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, βάζοντας στην άκρη ότι σας έχει προβληματίσει κατά ο παρελθόν.

Το βρήκαμε εδώ