Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου, κάνοντας λόγο για ρομαντική διάθεση και ανασυγκρότηση.

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέπετε να φύγει το διάστημα αυτό, χωρίς να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν την εικόνα σας προς τα έξω. Καλό είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα για τα συναισθήματα σας, ή για ένα πολύ προσωπικό θέμα που σας απασχολεί, πριν αυτό σας γίνει τοξικό για την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την έννοια σας στραμμένη σε οικονομικά θέματα. Το Σάββατο θα έχετε μία σταθερή εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα, όπου σε μάκρος χρόνου θα έχετε οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει τύχη σε πολλά πράγματα που σας αφορούν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία εξέλιξη που ίσως να μην την είχατε προγραμματίσει και που θα σας δείξει ότι βρίσκεστε στον σωστό χρόνο, με τον κατάλληλο άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο την τάση να λειτουργήσετε με μυστικό τρόπο σε ότι σας απασχολεί, ακόμη και σε οικονομικά ζητήματα. Αν και θα υπάρχουν κάποιες τάσεις να σταθεροποιήσετε την συναισθηματική σας ζωή, κάποιο εμπόδιο ίσως σας χαλάσει τα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είστε σε μία εγρήγορση και μία συνεχόμενη κίνηση. Ίσως το σπίτι και η οικογένεια δεν θα αποδειχθεί  χώρος που θα σας εκφράζει απόλυτα, αλλά αυτό θα το διαχειριστείτε με τρόπο που δεν θα πληγωθούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο φιλόδοξη. Βέβαια δεν θα λείπουν τα άτομα που θα σας δημιουργήσουν αναστατώσεις και κακή διάθεση, αλλά εσείς θα βρείτε την χρυσή τομή και θα απαλλαγείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με θετική σκέψη θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, βάζοντας σε μία σειρά κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Φροντίστε να μην απογοητευτείτε από τις μικρότητες κάποιων που προσπαθούν να σας μειώσουν για να φαίνεται η εικόνα σας λίγη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα διήμερο όπου δεν θα έχετε και πολλά να κάνετε, αλλά μάλλον θα πρέπει να σχεδιάσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο τα νέα σας βήματα, που θα σας απαλλάξουν από κάποια βάρη. Ο Ήλιος κάνοντας μία σταθεροποιητική επαφή με τον Κρόνο, σας δυναμώνει ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα για σας αυτό το Σαββατοκύριακο, εφόσον βασικά οικογενειακά θέματα, θα έχουν μία ομιχλώδη και απροσδιόριστη πορεία. Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας ισορροπία και τα μελλοντικά σχέδια σας, χωρίς αυτό να σας αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία Σελήνη στον τομέα της υγείας σας, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ένδειξη ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας προσφέρει ψυχοσωματική ηρεμία. Βέβαια άτομα καρδιάς θα είναι κοντά σας και θα σας αποδείξουν τον σημαντικό ρόλο τους στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να βρείτε μία συναισθηματική ισορροπία που θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα [περίεργα] των τελευταίων ημερών. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας δίνει δυναμικότητα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πολλά να σκεφτείτε για ένα αγαπημένο σας άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά σας. Οι συνθήκες δεν θα σας επιτρέπουν να κάνετε σημαντικά πράγματα, αλλά να αφήσετε την ρομαντική σας διάθεση να ταξιδέψει δημιουργικά. 

Το βρήκαμε εδώ