Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. 

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική μέρα για την οικογένεια σας, εφόσον κάποια θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έχουν αίσιο τέλος. Συναισθηματική ανανέωση, μέσα από αποφάσεις που θα πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε σίγουρα μία καλή προσέγγιση σε μία συμφωνία, μία απόφαση, ή έναν συνεταιρισμό. Βέβαια η τελική απόφαση δεν θα παρθεί ακόμη, αλλά στα μέσα του επόμενου μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα σας ευνοούν και θα πρέπει να δώσετε την πρέπουσα προσοχή σε αυτό. Πολύ πιθανόν να βάλετε σε σειρά μία οικονομική ρύθμιση, ή να ζητήσετε χρήματα που σας έχουν καθυστερήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε τα μάτια στραμμένα πάνω σας, όχι πάντα για τον πιο καλό λόγο. Από εσάς θα εξαρτηθεί να αποβάλλετε κάποιες κακές σκέψεις, που σας δίνουν λάθος συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και σας δημιουργούν δυσφορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα για σας, για να αποκτήσετε καλές συμμαχίες και να αναπτύξετε κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο. Οι φίλοι σας ευνοούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει σήμερα στο ζωδίου του Καρκίνου, φροντίζοντας την επαγγελματική σας εξέλιξη. Βέβαια μην επαναλαμβάνετε λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας προτρέπει να [δράσετε] και να αναπτυχθείτε μέσα από επιτυχημένες αποφάσεις. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί από το πρωί, να νοιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με τους άλλους σκέψεις και πράγματα, που σε βαραίνουν και σου δημιουργούν επιπρόσθετο βάρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ευαισθητοποιεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες και σας κάνει να είστε αρκετά προσηλωμένοι σε ένα σημαντικό πρόσωπο για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, βάζοντας ψηλά τον πήχη σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Η μέρα προκαλεί λίγο άγχος, που πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετά καλή μέρα, ώστε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και ότι σας δημιουργεί ευφορία και χαρά. Αν υπάρξει μία παραφωνία, πετάξατε την έξω από την ζωή σας. 

Το βρήκαμε εδώ