Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Έντονη μέρα, με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη σε δύσκολη θέση με τον πλανήτη Ουρανό, δεν αφήνει περιθώρια λάθους σε οικονομικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας ρίξουν την ψυχολογία. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να έχετε ηρεμία και καλή επικοινωνία με το έτερον ήμισυ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποια γεγονότα σήμερα, θα σας χαλάσουν την διάθεση. Μην ψάξετε να βρείτε τις αιτίες και το λόγο που συμβαίνουν κάποια πράγματα, απλά ωριμάστε μέσα από αυτά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας κάνει να αναπολείτε καταστάσεις από το παρελθόν. Ίσως να μην έχετε και την πιο θετική μέρα σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ: Η οικογένεια θα σας δημιουργήσει, μία αρκετά δυσνόητη μέρα, που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Κουβέντες που θα σας ταράξουν και γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αποτραβηχτείτε για λίγο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα έχετε και από τις πιο ήρεμες μέρες, εφόσον η επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας ανατρέψει πολλά από εκείνα που πιστεύατε. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει τα σχέδια σας.  

 

ΖΥΓΟΣ: Μάλλον ό εκνευρισμός σήμερα θα βασιλεύει σε κάθε σας επαφή. Έτσι προσπαθήστε να δείτε αυτές τις εντάσεις, σαν [μάθημα] και εμπειρία, παρά σαν τιμωρία και ατυχείς στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε τα πράγματα, μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία, από αυτή που μέχρι τώρα τα βλέπατε. Δυναμώστε και μην καταστρέφετε την ψυχική σας ηρεμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές εναλλαγές σας επιφυλάσσει η Τρίτη. Ίσως να μην είστε ευτυχισμένοι με πολλά από αυτά που αποτελούν την συναισθηματική σας ζωή και αποφασίσατε με γρήγορο τρόπο να τα ισοπεδώσετε όλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τις υποστηρίξετε. Διασκεδάστε και μην αφήνετε κατάλοιπα μέσα σας να σας [τρώνε].

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε έναν πολύ καλό σύντροφο δίπλα σας, που δεν είναι άλλος από το ένστικτο σας. Τολμήστε την αλλαγή, αν αυτό σας κάνει να νοιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα ταξίδι, μία ιδέα, ή μία νέα συναισθηματική γνωριμία, θα σας βγάλει για λίγο από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα. Οι αλλαγές θα έχουν σήμερα την τιμητική τους. 

Το βρήκαμε εδώ