Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, σας ανανεώνει και σας κάνει ανήσυχους με τις γνώσεις. Η τάση να επανεξετάσετε κάποια θέματα, είναι πολύ πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία μέρα του Οκτώβρη, θα σας βάλει σε οικονομική ανησυχία, κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα δώσετε έμφαση στις συζητήσεις, στις σχέσεις και στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σκέψεις σας επικεντρώνονται στα επαγγελματικά σας βήματα, αλλά και στην καθημερινότητα σας. Θέματα υγείας και διατροφής θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

Μία ανατρεπτική μέρα η τελευταία του Οκτώβρη, θα σας βρει λίγο απροετοίμαστους σε νέα δεδομένα. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου, θα βρεθούν σε δίλημμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας Ερμή, να περνά στον Τοξότη, η προσοχή σας θα συγκεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε πάλι, κάποιες οικονομικές προκλήσεις και ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι σε ένα αφιλόξενο συναισθηματικό περιβάλλον.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία δύσκολα διαχείριση μέρα, για οικονομικά ζητήματα και συναισθηματικά θέματα, που μάλλον ακόμη δεν έχετε βρει την ηρεμία που θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σήμερα θα προχωρήσει στο ζώδιο σας, ανανεώνοντας την επικοινωνία σας με τους άλλους και θα σκεφτείτε νέα διαβήματα σε κάθε βασικό τομέα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, θα έχετε σήμερα μία τάση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό είναι να μην αναλύετε όλες τις συμπεριφορές των άλλων, γιατί θα προκαλέσετε τον εκνευρισμό και την ένταση, που αυτή την περίοδο σας είναι περιττή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετά θέματα να διαχειριστείτε και ίσως να σας κουράσουν και οι παρεμβολές των άλλων, που μάλλον δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας. 

Το βρήκαμε εδώ