Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018.

 

Κριός: Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολύ καλές προδιαγραφές σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε να υπερβάλλετε σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ταύρος: Αποφύγετε οικογενειακές υποθέσεις, που σας δημιουργούν αναστατώσεις και άσχημα προηγούμενα. Η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα των επαγγελματικών σας και θα ανανεώσει τα σχέδια σας.

 

Δίδυμοι: Η παρουσία του Ερμή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα φέρει νέες επαφές με άτομα που θα σας δώσουν ιδέες και θα γεμίσουν γνώσεις την καθημερινότητα σας.

 

Καρκίνος: Η οικογένεια θα είναι κοντά σας και θα έχετε την δυνατότητα μετά από μία ατυχή στιγμή να ανανεώσετε την ηρεμία που πραγματικά θέλετε να έχετε στην καθημερινότητα σας.

 

Λέων: Ο μήνας αυτός θα έχει πολλά να σας προσφέρει και η πρώτη μέρα θα αρχίσει σιγά, σιγά να σας δίνει ένα δείγμα των ευκαιριών. Ένα ταξιδάκι βρίσκεται στα σχέδια σας.

 

Παρθένος: Ο Ερμής πλέον βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Έτσι θα ανακάμψουν πολλά θέματα που δεν είχαν καλή έκβαση, κατά το παρελθόν.

 

Ζυγός: Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να συζητήσετε κάποια πράγματα που αφορούν οικονομικές σας υποθέσεις.

 

Σκορπιός: Έχετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, με το ξεκίνημα του Νοέμβρη. Πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις που αφορούν ένα παλιό χρέος.

 

Τοξότης: Η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα καλυτερέψει τον τρόπο επικοινωνίας σας, βάζοντας στο περιθώριο κάθε ανασταλτικό παράγοντα.

 

Αιγόκερως: Έχετε μάλλον κουραστεί αρκετά από καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε ειλικρινής συζητήσεις.

 

Υδροχόος: Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα, βάζοντας νέα άτομα στην ζωή σας.Μπορεί να έχετε κατά νου, να αναπτύξετε ένα πνευματικό ή επιχειρηματικό έργο.

 

Ιχθύες: Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε μία αναμονή και σίγουρα οι εξελίξεις είναι πάρα πολύ κοντά. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, για να κάνετε νέα  ξεκινήματα. 

Το βρήκαμε εδώ