Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

 

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με την εργασία σας, την υγεία και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μία πολύ θετική μέρα για σας, εφόσον θα έχετε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά σας και επιτυχημένες πνευματικές δραστηριότητες. Ένα ταξίδι θα σας φέρει εύνοια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας φέρει πιο κοντά με την οικογένεια και τα θέματα που την αφορούν. Η επικοινωνία σας βέβαια, θα έχει κάποιες ατυχείς στιγμές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποστηρικτικό θα είναι σήμερα το περιβάλλον σας, εφόσον η Σελήνη θα έχει μία πολύ θετική επιρροή. Οι σχέσεις αποκτούν νόημα και λόγο ύπαρξης.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχετε μία πολύ θετική μέρα, σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, τακτοποίηση λογαριασμών και φροντίδα της υγείας σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, να ανακάμψετε συναισθηματικά, να βρείτε λύσεις σε βασικά θέματα και να ξεκινήσετε σωστή διατροφή.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, σας απομονώνει από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και θα αναζητήσετε να βρεθείτε στο χώρο σας για ξεκούραση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ πιθανόν να θελήσετε να πλησιάσετε φίλους, που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί από κοντά τους. Η Σελήνη με την υποστήριξη του Κρόνου, διορθώνει σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκόπου σας, με την θετική συμβολή του Κρόνου, είναι ένδειξη ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρεθούν σε καλό δρόμο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα η ευνοϊκή Σελήνη, θα σας δώσει την σταθερή πορεία που αποζητάτε. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση κάποιου σκοπού ή ενός επαγγελματικού προγράμματος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εμμονή σας σήμερα με την επαγγελματική σας πορεία, μπορεί να σας δημιουργήσει ένα επιπρόσθετο άγχος που καλό είναι να το αποφύγετε. Φροντίστε την υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μία πολύ θετική μέρα για να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή, τους συνεργάτες σας και τα άτομα που μοιράζεστε μαζί τους σημαντικές στιγμές. 

Το βρήκαμε εδώ