Ωροσκόπιο:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2018, κάνοντας λόγο για μία στάση στην θετική σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, θα σας δώσει πολλές ιδέες σε επαγγελματικά θέματα, αλλά θα σας απομονώσει λίγο από την προσωπική σας ζωή, όπου θα έρθει δεύτερη στις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ερωτικό αυτό το διήμερο για σας. Η Σελήνη ισορροπεί με το πλανητικό σκηνικό, ανανεώνοντας την προσωπική σας ζωή και δίνοντας μία ευχάριστη νότα στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο αυτό, θα σας υπενθυμίσει ότι το τελευταίο διάστημα έχετε κουραστεί υπερβολικά. Την Κυριακή θα βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από ότι σας χαλά την διάθεση.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την ανάγκη να πείτε και να κάνετε πράγματα που αφορούν το ταίρι σας. Αν μέχρι σήμερα δεν σας είχαν αποκαλυφτεί πράγματα για την προσωπική σας ζωή, ήρθε η στιγμή να τα μάθετε.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να απαλλαγείτε από κάποια σκοτεινά σημεία που σας τα προκάλεσαν οι λάθος σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας επαναφέρονται σε μία πιο ήρεμη κατάσταση, εφόσον η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ανανεώνει ότι κατά το παρελθόν, βρισκόταν σε κρίση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε να σκεφτείτε αρκετά πράγματα που αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή. Βρείτε τις ισορροπίες σας, μέσα από ειλικρινής συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε την ανανέωση τον σχέσεων σας, αφήστε στην άκρη τα τυχόν θέματα που σας κρατούν μακριά από αγαπημένα σας πρόσωπα και ανοίξτε και πάλι διόδους επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο από σχέδια για το μέλλον και καλές οικονομικές εξελίξεις. Η επικοινωνία σας την Κυριακή, θα σας δώσει νέες προοπτικές.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΣ

Η καλές προοπτικές αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα υπάρχουν μόνο σε έναν τομέα, αλλά σε ότι πραγματικά έχετε εστιάσει την προσοχή σας. Ανανέωση σε σχέσεις και σκέψεις, είναι πολύ πιθανόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο, θα σκεφτείτε την ανανέωση σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να έχετε την διάθεση να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και τον τρόπο που βλέπετε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο, βάζοντας στην πρώτη σειρά των επιλογών σας την προσωπική σας ζωή και τα συναισθήματα σας. 

Το βρήκαμε εδώ