Ωροσκόπιο:

 Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα να αναλύετε πολλά θέματα που σας ενοχλούν στον σύντροφό σας. Η μεγάλη ευαισθησία σας σε μία [αδικία] που έχετε βιώσει, θα σας κάνει απόλυτους στις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά και θα προσπαθήσετε να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητα σας. Μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν σας ικανοποιεί απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα που για πολύ καιρό γύριζε στο μυαλό σας. Από το απόγευμα, πιθανόν να σας φύγει η διάθεση, λόγο ατυχών συγκυριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό, σας προτρέπει να βρείτε ένα ασφαλές καταφύγιο για να νιώσετε καλύτερα, από τις περίεργες εξελίξεις που έχουν συμβεί, σε μία σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει την επιθυμία, να βρεθείτε κοντά με δικά σας άτομα και να περάσετε [ανάλαφρα] την μέρα σας. Το βραδάκι μία ανατροπή σας χαλά την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα που θα σας βρει να ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα και ίσως να δημιουργηθεί  εμμονή πάνω σε αυτό το θέμα. Φροντίστε να μην χάσετε την αισιοδοξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας, κάτι που θα πρέπει να επανεξετάσετε γιατί υπάρχουν σκοτεινά σημεία που αγνοείτε, [επιλεκτικά].

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό, σας κάνει απόμακρους και [μυστικοπαθείς] με τους άλλους, κάτι που δεν σας βοηθά καθόλου στις σχέσεις σας. Από το απόγευμα μία οικογενειακή υπόθεση σας εκνευρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την απόλυτη κυριαρχία σήμερα σε ένα προσωπικό θέμα, κάτι που θα κουράσει τον σύντροφό σας. Μην γίνετε καυστικοί στην γνώμη σας, για ένα θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ξεκινά η βδομάδα σας, κάτι που πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην κάνετε τις σχέσεις σας πιο δύσκολες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε σήμερα αρκετά πράγματα που αφορούν και κάποιους άλλους. Οι σχέσεις σας βέβαια, μπορεί να μην σας δημιουργήσουν τις πιο κατάλληλες συνθήκες, ώστε να νοιώθετε χαλαροί και ήρεμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και η περίοδος αυτή σας έχει δώσει και συνεχίζει να σας δίνει καλές προοπτικές, σήμερα θα [μαζευτείτε] ψυχικά και θα αναπολήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, που για λάθος συνθήκες απομακρυνθήκατε. 

Το βρήκαμε εδώ