Ωροσκόπιο:

 Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, βάζει σε τάξη τα οικονομικά σας, αλλά φροντίζει να [μαζέψετε] και τις σκέψεις σας πάνω σε ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολεί έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει απόλυτα σαφείς με την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να γοητευτείτε από κάποιο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, μπορεί να φέρει μία νέα ευκαιρία στον εργασιακό τομέα. Οι επιτυχίες θα συμβούν, όταν είστε και εσείς ξεκάθαροι με την θέση σας και αυτά που πρεσβεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας δώσει ένα [ερωτικό] ξύπνημα, από νέο πρόσωπο, ή από πρόσωπο που γνωρίζατε στο παρελθόν. Η μέρα αυτή θα έχει ευκολία, στα νέα ξεκινήματα. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στην οικογένεια σας. Μπορεί να μετακομίσετε σε νέα κατοικία λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, ή να αλλάξετε τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σας δημιουργήσει νέες προοπτικές σε πνευματικές εργασίες, ή τάση για ταξίδια, ή επικοινωνία με τους άλλους. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει κάποια θετικά μηνύματα σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Μην γίνεστε πολύ συναισθηματικοί όταν αυτό σας δημιουργεί προβλήματα με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ιδίως για όσους έχουν γεννηθεί γύρω από αυτή την ημερομηνία, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση της απομόνωσης, ίσως να μην υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αυτό. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα είναι μία απαραίτητη επαφή με την εσωτερική φωνή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σας δώσει νέα συναισθηματικά ξεκινήματα και άνοιγμα σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει καινούρια επαγγελματικά διαβήματα. Μπορεί να έχετε την τάση να δείξετε περισσότερο την προσωπικότητα σας, προς τα έξω.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σας δίνει ευαισθησίες και αναπολήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να αναζητήσετε τις αλλαγές σε ότι υπάρχει δεδομένο.  

Το βρήκαμε εδώ