Ωροσκόπιο:

Με αισιοδοξία βλέπει τον μήνα Νοέμβριο, η γνωστή αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, και μας δίνει τις συμβουλές της.

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ θετικός μήνας, όπου θα ανταμείψει τις προσπάθειες και θα χαρίσει χαμόγελα, σε μία περίοδο που η καθημερινότητα θέλει υπερπροσπάθεια για να επιτευχθεί.

Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 9/11, μοιράζοντας νέους αισιόδοξους κραδασμούς σε όλα τα ζώδια, γιατί θα βρεθεί στο δικό του σπίτι.

Ανεξάρτητα λοιπόν σε ποιο ζώδιο ανήκει ο καθένας, αυτό το πλανητικό γεγονός θα συμβάλει σε μία πιο θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων. 

Το Νέο Φεγγάρι του μήνα, στις 7/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, απαλλαγμένο από αρνητικές επιρροές, φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που [κρύβονταν] για καιρό.

Τα προβλήματα θα λύνονται σε ένα πιο ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον.

Αν και ο Ερμής θα μπει σε ανάδρομη πορεία στις 17/11, δεν θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αν φυσικά εκείνη την περίοδο υπάρχει η απαιτούμενη προσοχή και εγκράτεια στις αποφάσεις και στον λόγο, όπου θα τείνει να γίνεται βιαστικός και απρόσεκτος.

Η Πανσέληνος στις 23/11, στο ζώδιο των Διδύμων, θα δώσει μία υπερβολή σε κάθε γεγονός, κάτι που θα πρέπει να δοθεί προσοχή, όταν χρειάζεται να ειπωθούν λόγια, ή να γίνουν συμφωνίες.

Τα ζώδια της φωτιάς και του νερού ίσως να είναι περισσότερο ευνοημένα, αλλά το ζεστό χαμόγελο από το σύμπαν, θα δώσει αισιοδοξία και χαρά, σε όλους.  

Το βρήκαμε εδώ