8 είδη σεξ που κάνει κάθε ζευγάρι στα πρώτα στάδια της σχέσης του!

1

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν όταν ξεκινάς μία νέα σχέση, είναι αναμφίβολα το σεξ. Όλα κι όλα, οι αλήθειες να λέγονται. Εξάλλου έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το σεξ είναι απίστευτα σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου, οπότε φαντάσου πόση σημασία έχει για ένα ζευγάρι στα πρώτα στάδια της σχέσης του. Τι να λέμε τώρα… Ζουζουνίσματα, αγαπούλες, μέλια, έρως ανίκατε μάχαν και πάθος, πολύ πάθος, βρε παιδί μου.

Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Όταν ο έρωτας σε χτυπάει κατακούτελα, θες να είσαι συνεχώς με το/τη σύντροφό σου, ή καλύτερα να είστε αυτοκόλλητοι, να λέτε ο ένας στον άλλο όμορφα λόγια και φυσικά να ξεσκίζεστε απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. 

Αν βρίσκεσαι τώρα στις αρχές μιας σχέσης, το πιο πιθανό είναι να απολαύσεις τα περισσότερα από τα παρακάτω είδη σεξ. Αν είσαι καιρό σε σχέση, θα θυμηθείς τις πρώτες σας καυτές εμπειρίες…

1. Το «ας το πάμε λίγο αργά»

Η κοπέλα θέλει μεν σαν τρελή το σύντροφό της, αλλά δε θέλει να του δώσει και την εντύπωση ότι είναι εύκολη ή καμία λυσσάρα ξέρω γω, επομένως είναι σε φάση: «Μην παίρνεις πολύ θάρρος. Όταν αισθανθώ έτοιμη, θα γίνει». Κι ύστερα ξύπνησε. Το ίδιο βράδυ κιόλας θα έχει γίνει το σεκσε.

2. Το παθιασμένο 

Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα και τα συναισθήματά σας τόσο έντονα που απλά το σεξ πάει σε άλλη διάσταση. Θέλετε να αγγίζεστε και να φιλιέστε διαρκώς και φυσικά εύχεστε να μπορούσατε με κάποιο μαγικό τρόπο να κάνετε σεξ όλη την ώρα. Δε χορταίνετε ο ένας τον άλλον, πιτσουνάκια μου!

3. Το ενθουσιώδες

Η ιδέα του ότι έχεις να κάνεις με μία νέα σεξουαλική εμπειρία, ένα νέο πρόσωπο κι ένα νέο σώμα που σε περιμένει να το εξερευνήσεις, είναι υπέροχη από μόνη της. Δε βλέπεις την ώρα να πειραματιστείς, να νιώσεις, να απολαύσεις και να μάθεις το νέο άτομο που σου έκλεψε το μυαλό. Ε όλη αυτή η διαδικασία είναι γεμάτη από ενθουσιασμό οφ κορς.

4. Το αμήχανο

Ναι μεν θες να πειραματιστείς και να κάνεις μαγικά και κόλπα δείχνοντας τις δυνατότητές σου, τι γίνεται όμως αν δεν ξέρεις ακόμη τι αρέσει στον άλλον/η; Το σεξ τις πρώτες φορές ενέχει και μία δόση αμηχανίας από την άποψη ότι δεν ξέρεις τα όρια του/της άλλου/ης, δε θες να τα υπερβείς και σίγουρα δε θέλεις να τον/τη φέρεις σε δύσκολη θέση.

5. Το ρομαντικό

Νομίζω αυτού του είδους το σεξ χαρακτηρίζει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού στα πρώτα στάδια της σχέσης του. Ακριβώς επειδή δεν έχεις βρει ακόμη τα κουμπιά του/της άλλου/ης, πας λίγο πιο safe. Αφήνεις τον έρωτα να ξεχειλίσει και κάνεις έρωτα και όχι σεξ. Όταν σιγά σιγά πάρετε στροφές, το σκηνικό θα αλλάξει.

6. Το αυταρχικό

Είναι κι εκείνοι οι δυναμικοί τύποι που δεν καταλαβαίνουν από έρωτες και νέες σχέσεις κι απλά βγάζουν τον κυριαρχικό τους χαρακτήρα πάνω στο σεξ. Ενώ αυτό μεν είναι απόλυτα θεμιτό και σε καμία περίπτωση κακό, δεν είναι ωραίο στα πρώτα στάδια μίας σχέσης να απαιτείς ή τέλος πάντων να έχεις σκληράδα κι αυτή να αποτυπώνεται στο κρεβάτι.

7. Το φιλοπερίεργο

Το άλλο άκρο του αμήχανου σεξ, είναι αυτό, το φιλοπερίεργο. Σκέφτεσαι ότι ρωτώντας πας στην πόλη, επομένως προσπαθείς ακόμη κι από τις πρώτες φορές, να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς σχετικά με το/τη σύντροφό σου. Τα θέλω, τις επιθυμίες, τα κουμπιά και τις φαντασιώσεις του/της. Θες να ακούσεις και να ρουφήξεις σα σφουγγάρι όσες περισσότερες λεπτομέρεις μπορείς.

8. Το «έχουμε πάρει ήδη το κολάι»

Μετά τους πρώτους δύο με τρεις μήνες, νομίζω πως ναι μπορεί να πει ένα ζευγάρι πως έχει καταλάβει πολλά από τη μεριά του συντρόφου του/της, υπάρχει μία οικειότητα και άνεση και φυσικά έχει παιχτεί αρκετό σεξάκι ώστε να ξέρει ο καθένας τι αρέσει στον άλλον (στάσεις, μέρη για σεξ, φετίχ κλπ).

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ