8 τέλεια πράγματα να κάνεις δωρεάν αυτή την εβδομάδα

1

Μετά την καλοκαιρινή ξηρασία, ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε όμορφα, κι ακόμα καλύτερα συνεχίζεται, με πολλά και ενδιαφέροντα δωρεάν πράγματα να συμβαίνουν στις γειτονιές της πόλης.

Ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα θα ακούσουμε στο ατμοσφαιρικό Θέατρο του Κολωνού από τον Μπάμπτη Τσέρτο και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 20.30.

Επίσης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού, στον ίδιο χώρο, θα ακούσουμε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου τον Νίκο Ζιώγαλα και τους Krama the Band, σε μία μοναδική συναυλία.

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το μάρκετινγκ; Ραντεβού την Πέμπτη 12/9 στο café του Ιανού για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με θέμα «Μάρκετινγκ και αειφορία: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος» που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.

Στο Ίδρυμα Κακογιάννης έρχεται από την Τρίτη 10/9 έως και την Κυριακή 22/9 η Ορέστεια… όπως δεν την έχεις ξαναδεί, σε μια έκθεση για την οποία 23 καλλιτέχνες από τον χώρο των κόμιξ κλήθηκαν να δημιουργήσουν πρωτότυπες ιστορίες από την τριλογία του Αισχύλου Ορέστεια, με έμφαση στις Ευμενίδες.

Επίσης στο Ίδρυμα Κακογιάννη, την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14/9 ο Δήμος Αβδελιώδης μεταφράζει και σκηνοθετεί τις Ικέτιδες του Ευριπίδη. Στη σκηνή ανεβαίνουν τρεις ηθοποιοί (Δανάη Ρούσσου, Άρτεμις Ματαφιά, Τζωρτζίνα Λιώση) και δύο μουσικοί (Γιάννης Βιλιώτη, Βασίλης Κολοβός), οι οποίοι αναλαμβάνουν την αφήγηση της δράσης.

Ο Δήμος της Καλλιθέας διοργανώνει όλο τον Σεπτέμβριο αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, και το Σάββατο 14/9 θα δούμε στον Πύργο των Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ την ταινία της Αργεντίνας Ana Katz «Το Παιχνίδι της Καρέκλας». Λεπτομέρειες εδώ και αναλυτικά όλες οι εκδηλώσεις του 4ου Μεσογειακού Φεστιβάλ, εδώ. 

Στο καταπράσινο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα δούμε μια πολύ ιδιαίτερη Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου, την Πέμπτη 12/9 στις 20.30. Εισιτήριο δεν υπάρχει, αλλά προαιρετικά μπορείτε να φέρετε τρόφιμα, φάρμακα ή σχολικά είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι Cinema Paradiso Project, το μουσικό σχήμα που εμπνέεται από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο, θα εμφανιστούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 20:30 για μια ξεχωριστή συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Αθηναίων (Nικολάου Φλώρου 1, Γηροκομείο). Η είσοδος είναι ελεύθερη, μπορείς όμως αν θέλεις να συνεισφέρεις οικονομικά για την ενίσχυση του αγαπημένου café Myrtilo που απασχολεί αποκλειστικά άτομα από ευπαθείς ομάδες.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ