Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζώδια

Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζώδια

Δεν ντύνονται όλοι οι άνθρωποι εξίσου καλά. Δεν έχουν όλοι ιδιαίτερη αίσθηση προσωπικού στυλ που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Και είναι αλήθεια πως το ζώδιο παίζει ρόλο σε αυτό. Επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε, ας πούμε, στην ζυγαριά το αμίμητο στυλ ενός Ταύρου με τον συντηρητισμό ενός Παρθένου.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα έξι ζώδια που παίρνουν βραβείο καλύτερου στυλ.

Ταύρος: Συνολικό βραβείο “Ουάου”
Προφανώς, το ζώδιο που λατρεύει τα λούσα και την χλιδή θα είναι πάντα ντυμένο στην τρίχα. Οι Ταύροι είναι άτομα που γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι παίζει στον χώρο της μόδας και ξέρουν να συνδυάζουν χρώματα και υφές για να δημιουργούν μια ιστορία με το λουκ τους.

Λέων: Βραβείο καλύτερων αξεσουάρ
Ο Λέων δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να ολοκληρώσει ένα λουκ. Άλλωστε, η προσεγμένη εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινή του ζωή. Είναι το ζώδιο που ακόμα και στο γυμναστήριο θα βρει τρόπο να ξεχωρίσει, με κάποιο έξυπνο αξεσουάρ.

Ζυγός: Βραβείο καλύτερων συνδυασμών
Κανείς δεν καταφέρνει να συνδυάσει το προσωπικό του στυλ με κλασικά και διαχρονικά κομμάτια καλύτερα από τον Ζυγό. Επειδή αυτό το ζώδιο λατρεύει την ισορροπία, έχει φροντίσει να γεμίσει την ντουλάπα του με ρούχα που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα, μαζί με μερικά φουλ ιδιαίτερα statement pieces.

Υδροχόος: Βραβείο πρωτοπορίας
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να ταιριάξει ακόμα και τα πιο διαφορετικά χρώματα και κομμάτια μεταξύ τους, αυτό είναι ο Υδροχόος. Είναι ικανός να έχει μια ντουλάπα 50% high fashion και 50% πράγματα που βρήκε στην λαϊκή και σε στοκάδικα. Όπως σε κάθε άλλη άποψη της ζωής του, ο Υδροχόος θέλει να κάνει την φάση του.

Κριός: Βραβείο γρήγορης σκέψης
Οι Κριοί είναι το πιο παρορμητικό ζώδιο, που σημαίνει ότι οι νέες αγορές είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο. Άσε που βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχώς να δοκιμάζουν νέα λουκς. Αυτό σημαίνει πως έχουν γίνει εξπέρ στο να δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις από το μηδέν, σε χρόνο-ρεκόρ.

Δίδυμοι: Βραβείο καλαίσθητης λατέρνας
Όταν λέμε κάποιον “λατέρνα”, εννοούμε ότι έχει ντυθεί υπερβολικά, αλλά οι Δίδυμοι το παίρνουν αυτό και το κάνουν fashion. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να μπορεί να βάλει τόσα πολλά πράγματα πάνω του και να εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Εδω το βρηκαμε
#Αυτά #είναι #τα #πιο #καλοντυμένα #ζώδια

Related posts

Τι πρέπει να δουλέψει το κάθε ζώδιο

admin

Η κρυφή σέξι πλευρά του κάθε ζωδίου

admin

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την πανσέληνο του Αυγούστου;

admin

Αυτό που φοβάται το κάθε ζώδιο ότι θα χάσει

admin

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ζώδια

admin

Πώς καταλαβαίνεις ότι κάθε ζώδιο πάει να σε χωρίσει

admin

Η άγνωστη καλή πτυχή του κάθε ζωδίου

admin

Πόσο πιθανό είναι να κάνει το κάθε ζώδιο την πρώτη κίνηση;

admin

Αυτά τα τρία ζώδια “το έχουν” πολύ με το ψέμα

admin

Πώς τα ζώδια δεν σε αφήνουν να ξεκολλήσεις μαζί τους

admin

Γιατί χρειάζεσαι το κάθε ζώδιο στη ζωή σου

admin

Τι έκαναν τα ζώδια στην καραντίνα;

admin