Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Κρασι

Δημοπρασία Σπάνιων και Συλλεκτικών Κρασιών Σαντορίνης

Τα μέλη του Συνδέσμου Οινοποιών Σαντορίνης, επιθυμώντας να συμβάλουν με τον τρόπο τους στον αγώνα κατά του Κορωνοϊού, διοργανώνουν δημοπρασία, για τις ανάγκες της οποίας θα προσφέρουν επιλεγμένες φιάλες των κρασιών τους. Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα προσφερθούν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ΔΕΣΜΟΣ, προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική του δράση στην παροχή υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων για την αντιμετώπιση του COVID-19 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε φορείς σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη στήριξη όλων των ευπαθών ομάδων ανά την επικράτεια.

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι οινοποιοί της Σαντορίνης προσφέρουν ειδικά «κομμάτια» από τις κάβες τους που δεν κυκλοφορούν στην αγορά, όπως παλαιές εσοδείες, ειδικές εμφιαλώσεις, μεγάλες φιάλες, εξαντλημένες ετικέτες, ως και κρασιά που έχουν παλαιώσει στο βυθό της θάλασσας.

Τη διεξαγωγή της δημοπρασίας θα αναλάβει ο γευσιγνώστης και δημοσιογράφος οίνου Θόδωρος (Ted) Λέλεκας, μετά από πρόσκληση των οινοποιών της Σαντορίνης. Ο Θόδωρος Λέλεκας ειδικεύεται στην οινική εκπαίδευση ερασιτεχνών οινοφίλων, καθώς και επαγγελματιών των κλάδων της εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ από την αρχή της «καραντίνας», παρουσιάζει καθημερινά live γευσιγνωσίες και οινοτουριστικά αφιερώματα χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοπρασία του Συνδέσμου Οινοποιών Σαντορίνης θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 18.00 μέσα από τους ανοιχτούς λογαριασμούς του Θόδωρου Λέλεκα στο Facebook (Ted Lelekas) και στο Instagram (ted_lelekas) και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ΔΕΣΜΟΣ και τη δράση του είναι διαθέσιμες σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Source link

Related posts

Κτήμα Νέμειον: «Must» προορισμός στη Νεμέα

admin

Το χύμα… και τι να προσέξετε

admin

Η «αντεπίθεση» των Μεγάλων Λευκών

admin

ΚΡΑΣΙ | Οινοτουρισμός στο Κτήμα Χατζημιχάλη

admin

Το Κτήμα Χρυσοχόου στο Pizzeria Dei Fratelli

admin

Μεγάλη η ποικιλία στις… ποικιλίες

admin

Κρασί από τον τόπο σου;

admin

Η Ριόχα δείχνει το δρόμο!

admin

Το πρώτο κρασί με κάνναβη είναι εδώ

admin

Το Κρασί αυτού του μήνα είναι ελαφρύ σαν… Pupulo!

admin

Γιορτινό τραπέζι με κρασιά κάτω των €10 – γίνεται;

admin

Τα Ροζέ της Δεκαετίας! (Μέρος 1ο)

admin