Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Εκπομπές

MASTERCHEF: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 – 20/4/20 [VIDEO]

Τι θα δούμε σήμερα στο MasterChef 4; Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 20/4/20, η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους

Είναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων, λίγο πριν την ψηφοφορία, ξέρουν ποιόν ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν. Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν.

Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική! Αυτό το επιτακτικό συναίσθημα να πρέπει να «παλέψεις» αναπάντεχα για την παραμονή σου στον διαγωνισμό, είναι κάτι, που δεν θέλει να το νιώσει κανένας μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη όμως και αυτό το αίσθημα αδικίας, που νιώθει για ένα από τα παιδιά, που ψηφίστηκε με ανυπόστατες κατηγορίες, δεν την αφήνει να ησυχάσει. Η απόφασή της καθοριστική γι’ αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, μοιάζει με σπαζοκεφαλιά! Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα αναμένεται να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να περάσει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου MasterChef 4.

Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Άλλωστε πολλές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά από τον εξώστη και μόνο εκείνοι, που μαγειρεύουν, γνωρίζουν πόσο κοντά βρισκόταν τελικά το πιάτο τους στο πρωτότυπο

Δείτε το trailer:

Source link

Related posts

MasterChef 4: 3η Μέρα Silver Award!

admin

MASTERCHEF 4 – 3/5/2020 [video]

admin

Φως στο τούνελ – Παρασκευή 5/6/20

admin

MasterChef 4: Στην κουζίνα του MasterChef 4 θα συμβούν μεγάλες ανατροπές

admin

MASTERCHEF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 – 4/5/2020

admin

MY STYLE ROCKS GALA @ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9/20

admin

MASTERCHEF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 – ΤΡΙΤΗ 12/5/2020

admin

MASTERCHEF: Οι 15 παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef 4, επιστρέφουν

admin

MASTERCHEF: Δείτε ποιος είναι καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο

admin

MasterChef 4: Αρχίζει η μάχη της Silver Week!

admin

MASTERCHEF: Δείτε ποιος είναι καλεσμένος στο σημερινό MasterClass

admin

MasterChef 4: Αλλαγές ψήφων μέχρι την τελευταία στιγμή

admin