Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Εκπομπές

MASTERCHEF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 – ΤΡΙΤΗ 12/5/2020

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 12-5-20 στο επεισόδιο του MasterChef 4; Θα δούμε πως η μέρα συμβουλίου πάντα ξεκαθαρίζει όποιες αμφιβολίες προκύπτουν για τις προσπάθειες, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνολικό επίπεδο,των ομάδων.

Με Μπλε και Κόκκινους να έχουν δουλέψει απίστευτα αρμονικά, πολλοί κατανοούν ότι οφείλουν να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο κατά τη δημιουργία των μενού στις ομαδικές δοκιμασίες. Άλλοι ανακαλύπτουν νέες πτυχές από τους χαρακτήρες των συμπαικτών τους, και άλλοι συνειδητοποιούν ότι ακόμα και ύστερα από τόσον καιρό, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζονταν, σε σχέση με κάποιους άλλους.

Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν είναι περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο. Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, καλύπτουν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία.

Οι νικητές αποχωρούν από το Συμβούλιο του MasterChef 4 για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park. Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα. Η βραδιά τους ολοκληρώνεται στο εστιατόριο “Scorpina” στο Ψυχικό, δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.

Την ίδια στιγμή, στην κουζίνα του MasterChef 4, οι γνώστες των οστρακοειδών φλερτάρουν με την ασυλία. Ένας όμως θα βρεθεί μετά το τέλος της δοκιμασίας, ασφαλής. Εκείνος, που θέλει την ασυλία, περισσότερο.

Δείτε το trailer :

Source link

Related posts

MasterChef 4: Αλλαγές ψήφων μέχρι την τελευταία στιγμή

admin

«Φως στο τούνελ» Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

admin

MASTERCHEF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 – 4/5/2020

admin

MY STYLE ROCKS GALA @ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9/20

admin

MASTERCHEF: Οι ανατροπές συνεχίζονται και προκαλούν σε άλλους οργή και σε άλλους βαθύ συναισθηματικό πόνο

admin

MasterChef 4: Αρχίζει η μάχη της Silver Week!

admin

Φως στο τούνελ – Παρασκευή 5/6/20

admin

MasterChef 4: Η ημέρα του ημιτελικού του Silver Award έφτασε!

admin

MASTERCHEF: Δείτε ποιος είναι καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο

admin

MasterChef 4: 3η Μέρα Silver Award!

admin

MasterChef 4: Η ώρα του Τελικού έχει φτάσει!

admin

MASTERCHEF: Υπό αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες οι ομάδες θα παρουσιάσουν στα πιάτα τους

admin