Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Singles

Μήπως φαίνεσαι απελπισμένος/η;

Μήπως φαίνεσαι απελπισμένος/η;

Είναι συναρπαστικό να γνωρίζεις ένα καινούριο άτομο. Και είναι ακόμα πιο συναρπαστικό αυτό το άτομο να είναι ένα καινούριο ειδύλλιο. Θέλεις να τα μάθεις όλα για εκείνον/η και εκείνος/η πιθανόν να θέλει να τα μάθει όλα για εσένα. Ωστόσο, όταν ενθουσιαζόμαστε, γινόμαστε κι ανυπόμονοι, κι όταν γινόμαστε ανυπόμονοι, ίσως και να φαινόμαστε απεγνωσμένοι. Και ιδού τα σημάδια που το δείχνουν αυτό.

Εσύ είσαι πάντα αυτός/ή που διπλοτσεκάρει

Σου θυμίζει κάτι το μήνυμα «ισχύει για σήμερα;»; Αν πράγματι σου θυμίζει κάτι και αν πράγματι είσαι ένοχος/η που το στέλνεις συχνά, τότε ίσως και να δίνεις την εντύπωση του ανθρώπου που προσκολλάται εύκολα πάνω σε άλλους.

Εσύ είσαι αυτός/ή που θα επιδιώξει επαφή

Οκέι, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις ο άλλος να σου στείλει, ωστόσο δεν είναι λογικό να είσαι εσύ αυτός που επιδιώκει συνέχεια επαφή. Με μηνύματα, με βιντεοκλήσεις, ολημερίς και ολονυκτίς κάτι θα στείλεις, κάποιο reaction θα κάνεις σε ένα του/η στόρι, κάποια ρημάδα αφορμή θα βρεις για να επιδιώξεις επαφή. Συγκεκριμένα, αν είσαι από τους ανθρώπους που στέλνουν μήνυμα για να επιβεβαιώσουν ότι ο παραλήπτης διάβασε το προηγούμενο, τότε είναι σίγουρο ότι φαίνεσαι απεγνωσμένος/η.

Πατάς λάηκ συνέχεια και παντού

Μα είναι όλα τέλεια πάνω του/ης; Θα σου απαντήσουμε εμείς: όχι δεν είναι. Δε βάζεις φίλτρο, δείχνεις ότι δεν έχεις κριτική σκέψη και άποψη και πατάς σε όλες του τις δημοσιεύσεις και φωτογραφίες αυτό το παλιόκουμπο που του/ης δίνει μπόνους επιβεβαίωσης. Όχι, δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια, κάποιο δε θα σου αρέσει, αλλά εσύ έχεις «κατεβάσει ρολά».

Κλείνεις ραντεβού με το που τελειώσει το ραντεβού

Την πρώτη φορά θα φανείς ανυπόμονος/η. Τη δεύτερη θα φανείς απεγνωσμένος/η. Άσε και τον άλλο λίγο να «ελέγξει» την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε ότι φοβάσαι πως δε θα το προτείνει ποτέ από μόνος/η, αλλά αν συνεχίσεις να ενεργείς έτσι, δε θα το μάθεις και ποτέ.

Παρατάς τα πάντα για χάρη του/ης

Φυσικά και θέλεις να βλέπεις συνέχεια το άτομο που άρχισες να βγαίνεις. Δεν είσαι όμως άρτια εκπαιδευμένο μαλτέζ για να τρέχεις από πίσω του/ης όποτε σ’ το ζητήσει. Αν δείξεις σε έναν άνθρωπο από την αρχή της γνωριμίας ότι είναι το κέντρο του κόσμου, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε θεωρήσει δεδομένο/η.

Είσαι πάντα διαθέσιμος/η

Όταν σε ρωτάει τι θα κάνεις το σ/κ, δε σημαίνει ότι θέλει να σου ζητήσει να βγείτε κιόλας. Αν εσύ απαντάς αρνητικά, δηλαδή ότι δεν έχεις τίποτα να κάνεις, τότε ανοίγεις τον τάφο σου. Πρώτον, φαίνεσαι άτομο το οποίο δεν έχει φίλους και δεύτερον, ακόμα κι αν δε δώσεις αυτήν την εντύπωση, το σίγουρο είναι ότι θα φανείς ανασφαλής. Και ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να σέβεται τον εαυτό σου, είσαι εσύ.

Δίνεις πολλές πληροφορίες

Ίσως κάποιες φορές στη ζωή σου να έχει ακούσει τη συμβουλή «μη τα δίνεις όλα στο πιάτο». Αν την έχεις αγνοήσει, κακώς την έχεις αγνοήσει. Γιατί να τα αποκαλύψεις όλα για τον εαυτό σου από την πρώτη στιγμή; Άσε τον άλλο να αναρωτιέται. Έχει πιο πολλή πλάκα.

Εδω το βρηκαμε
#Μήπως #φαίνεσαι #απελπισμένοςη

Related posts

Πώς θα καταλάβεις αν έχει σχέση από το προφίλ στο Instagram

admin

Πώς θα τον/ην κάνεις να ζηλέψει

admin

Πώς γεμίζεις το κενό όταν μια σχέση τελειώνει;

admin

Τι να κάνεις αν σε παίζει

admin

Αυτά τα κομμάτια να ανεβάσεις αν θες να καταλάβει…

admin

Πώς να φλερτάρω χωρίς να εκτεθώ;

admin

Να στείλω;

admin

Πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα και πότε όχι

admin

Σημάδια ότι τρέχεις από πίσω του-ης

admin

10 τρόποι που σου δείχνει ότι δε γουστάρει

admin

Άβολα σημάδια ότι είσαι έτοιμος-η για σχέση

admin

Πώς λειτουργεί το Facebook Dating;

admin