Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Singles

Σημάδια (λαϊκής σοφίας) ότι κάποιος σε σκέφτεται

Σημάδια (λαϊκής σοφίας) ότι κάποιος σε σκέφτεται

Οι σκεπτικιστές φίλοι σου θα σου πουν πως αυτά είναι βλακείες, δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να ξέρεις πότε κάποιος σε σκέφτεται (ευτυχώς για όλους εμάς τους εμμονικούς, που σκεφτόμαστε τα αντικείμενα του πόθου μας 18 ώρες το 24ωρο μήνα παρά μήνα που ερωτευόμαστε).

Οι γιαγιάδες μας έρχονται εδώ να διαφωνήσουν, και να σου πουν πως φυσικά και υπάρχει, αφού φταρνίστηκες, τι άλλη απόδειξη θέλεις;

Εμείς τώρα μπορεί καθόλου να μην πιστεύουμε σε αυτά, αλλά δε γίνεται και να μην παραδεχτούμε πως ωραία θα ήταν αν ίσχυαν. Και σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο σκεπτικιστής, εκτοπίζοντας όλο και πιο πολύ τη μαγεία από την καθημερινότητά του, μια καταγραφή έστω και για λόγους παρακαταθήκης στις επόμενες γενιές, χρήσιμη είναι –ειδικά αν σε βοηθά να διασκεδάσεις και λίγο.

Σύμφωνα με τη λαϊκή θυμοσοφία, λοιπόν, κάποιος σίγουρα σε σκέφτεται αν…

Φταρνιστείς ενώ δεν είσαι άρρωστος. Ούτε υποφέρεις από ανοιξιάτικη αλλεργία. Ούτε… [όχι, αρνούμαστε να κάνουμε αστείο με κορονοϊό]

Τα αυτιά ή τα μάγουλά σου καίνε, ενώ δεν έχεις πυρετό. Σε μερικούς ανθρώπους αυτό το κάνει και το κρασί, οπότε προσοχή μην παρερμηνεύσεις τα σημάδια. Βέβαια το κρασί κάνει σε μερικούς ανθρώπους και άλλα πράγματα, όπως το να πιστεύουν ούτως ή άλλως πως κάποιος τους σκέφτεται. Και να στέλνουν σε αυτόν τον κάποιον μεθυσμένα μηνύματα.

Έχεις λόξιγκα. Δεν σε σκέφτεται απλώς, μιλάει αυτή τη στιγμή για σένα, λέει η λαϊκή θυμοσοφία.

Ξυπνήσεις στη μέση της νύχτας χωρίς κανέναν προφανή λόγο (δεν είναι ας πούμε ότι δίψασες/ πείνασες/ είδες εφιάλτη/ ήπιες τον Βόσπορο πριν από 3 ώρες και τώρα θέλεις τουαλέτα) και δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς. Είναι επειδή είσαι εκείνη τη στιγμή ξύπνιος στο όνειρο κάποιου, λέει.

Θυμάσαι χωρίς κάποια αφορμή κάτι που σου είπε (τι ποιος; εκείνος που σε σκέφτεται, ντε) και χαμογελάς μόνος/η σαν χαζός/η.

Εδω το βρηκαμε
#Σημάδια #λαϊκής #σοφίας #ότι #κάποιος #σε #σκέφτεται

Related posts

Πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα και πότε όχι

admin

Θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις ή απλώς δεν ενδιαφέρεται;

admin

Πώς θα ζητήσεις να βγείτε μέσω μηνυμάτων

admin

Αυτά που πρέπει να θυμάσαι όταν έχεις ερωτευτεί χωρίς αντίκρυσμα

admin

Νομίζεις πως θέλεις σχέση (αλλά δεν)

admin

Αντί να ψάχνεις τον έρωτα μπορείς να κάνεις κάτι από αυτά

admin

Να στείλω;

admin

Σημάδια ότι τρέχεις από πίσω του-ης

admin

Ινσταγκραμικές λεζάντες για σινγκλς

admin

Η καραντίνα θα σε βοηθήσει να βρεις τον έρωτα

admin

Κουίζ: Σε θέλει ή τζάμπα πίνεις;

admin

Πώς θα καταλάβεις αν έχει σχέση από το προφίλ στο Instagram

admin