Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Τι σιχαίνεται το κάθε ζώδιο στις σύγχρονες σχέσεις;

Τι σιχαίνεται το κάθε ζώδιο στις σύγχρονες σχέσεις;

Κριός

Ο Κριός θα ήθελε ο κόσμος να είναι περισσότερο σαν αυτόν όταν φλερτάρει. Τρελαίνεται όταν το αντικείμενο ενδιαφέροντός του, τη μία στιγμή του δείχνει ότι θέλει και την άλλη το ακριβώς αντίθετο. Για τον Κριό, όλοι θα έπρεπε να είμαστε ευθείς και να λέμε αυτά που νιώθουμε.

Ταύρος

Αγανακτεί με τους ανθρώπους που το «παίζουν» αδιάφοροι. Ο Ταύρος θεωρεί ότι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν σταματούσαμε όλοι να ασχολούμαστε με το αν θα φανούμε απελπισμένοι ή υπεράνω.

Δίδυμοι

Αυτό που δύσκολα θα έκανε ο Δίδυμος είναι το κόνσεπτ «φίλοι με πλεονεκτήματα». Δε θέλει να μπερδεύει τις φιλίες του με τις σχέσεις του και θα προτιμούσε να σκέφτεται έτσι κι ο υπόλοιπος κόσμος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εντελώς κατά του να καλέσει τη νέα του γνωριμία στο σπίτι «για ταινία». Είναι ο παλιός ο παραδοσιακός τύπος που θέλει ραντεβού σε εστιατόριο, με κεράκια και σινιέ ρούχα.

Λέων

Αυτό που σιχαίνεται πραγματικά ο Λέων είναι τους ανθρώπους που εξαφανίζονται όταν για κάποιο λόγο έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους. Θεωρεί πως πρέπει να λέμε όλοι κατά πρόσωπο για ποιον λόγο δεν ενδιαφερόμαστε πια, αντί να αφήνουμε τον άλλο να μαντέψει.

Παρθένος

Ο Παρθένος απεχθάνεται αυτό που αποκαλούμε παρ’ ολίγον σχέσεις. Θέλει τα πάντα να είναι συγυρισμένα και ξεκάθαρα. Έτσι και στις σχέσεις. Θα προτιμούσε ο κόσμος να απαρτιζόταν από ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν είναι τόσο περιπετειώδης όσο δείχνει. Αυτό αφορά και τις σχέσεις του. Δε του αρέσουν τα one-night stands, δεν είναι στον χαρακτήρα του. Προτιμά με τους ανθρώπους που συσχετίζεται ερωτικά να έχει μια πιο βαθιά επικοινωνία.

Σκορπιός

Η νοοτροπία του Σκορπιού είναι πολύ κοντά σε αυτή του Κριού, με μία μικρή διαφορά. Αυτό που απεχθάνεται ο Σκορπιός είναι αυτός που τον θέλει, να του το παίζει δύσκολος. Θεωρεί ότι είναι ηλιθιότητα δύο άνθρωποι να θέλουν ο ένας τον άλλον και να παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι από αυτούς που σιχαίνονται το στάδιο γνωριστήκαμε, φλερτάραμε και τώρα στέλνουμε πολλά μηνύματα μέχρι να βρεθούμε. Για τον Τοξότη αυτό το στάδιο δε θα έπρεπε να υπάρχει καν.

Αιγόκερως

Όσο κι αν δεν του φαίνεται. Ο Αιγόκερως (όταν μεθάει) μπορεί να φλερτάρει ασύστολα. Και του αρέσει τόσο αυτή η τελετουργία. Κάποιες φορές θα βγει και θα μεθύσει μόνο για να φλερτάρει. Γι’ αυτό σιχαίνεται τα dating apps.

Υδροχόος

Του Υδροχόου δεν του αρέσει καθόλου το σκωτσέζικο ντουζ-ντους (διαλέξτε!). Δε θα καταλάβει τους ανθρώπους που μία τον θέλουν κοντά τους και μετά τον διώχνουν μακριά. Δεν έχει πρόβλημα με την απόρριψη, απλά θέλει αυτός που φλερτάρει να μην είναι κυκλοθυμικός σαν τον ίδιο.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς ενώ είναι ρομαντικός, δε θεωρεί ότι μία τοξική σχέση, αυτή δηλαδή που αποκαλεί ο κόσμος «παθιασμένη» είναι σχέση. Ο ίδιος θα προτιμήσει να μείνει μόνος του, από το να ασχολείται με κάποιον που δείχνει τοξικός.

Εδω το βρηκαμε
#Τι #σιχαίνεται #το #κάθε #ζώδιο #στις #σύγχρονες #σχέσεις

Related posts

Ζώδια και φόβος: Τι τα παραλύει;

admin

Τι κάνει κάθε ζώδιο τον τέλειο φίλο

admin

Τι νομίζει (λανθασμένα) κάθε ζώδιο ότι είναι αγάπη

admin

Αυτά τα τρία ζώδια “το έχουν” πολύ με το ψέμα

admin

Τα ζώδια που δυσκολεύονται να αγαπήσουν τον εαυτό τους

admin

Γιατί είναι δυστυχισμένο το κάθε ζώδιο;

admin

Αυτή είναι η βαθύτερη επιθυμία σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

admin

Τι έκαναν τα ζώδια στην καραντίνα;

admin

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να τους ξεφύγουν μυστικά

admin

Τα πιο επίμονα ζώδια

admin

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο φιλόδοξα ζώδια

admin

Τι αγχώνει το κάθε ζώδιο

admin