Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Κρασι

WINFO Boutari: Η νέα πλατφόρμα της οινοποιίας Μπουτάρη [Advertorial]

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία Μπουτάρη πρωτοπορεί φέρνοντας το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί ακόμα πιο κοντά σε όλους μας. Ταιριάζοντας αρμονικά την απεριόριστη αγάπη της για το κρασί (WINE) και τη βαθιά γνώση των 134 χρόνων που διαθέτει (INFO) δημιούργησε και εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας WINFO Boutari για όσους αγαπούν το κρασί και επιθυμούν να ενημερώνονται διαρκώς για τις αγαπημένες τους ποικιλίες και ετικέτες κρασιού.

Με το WINFO Boutari η Οινοποιία Μπουτάρη θα μοιράζεται τα νέα της για προϊόντα, διακρίσεις, βραβεύσεις, εκδηλώσεις, με στόχο να μυήσει τους λάτρεις του κρασιού στο μαγικό αυτό κόσμο μέσω του internet, του ραδιοφώνου, και του free press.

Mάθετε περισσότερες πληροφορίες για την νέα πλατφόρμα Winfo Boutari στο www.boutari.gr και στο www.facebook.com/boutariwines. Μην χάσετε τον μεγάλο διαγωνισμό Winfo για να απολαύσετε το αγαπημένο σας Μοσχοφίλερο Μπουτάρη σε επιλεγμένα εστιατόρια & café bar.

Από το 1879, η οινοποιία Μπουτάρη δεν παράγει απλώς κρασί. Παράγει πολιτισμό. Καθιερώνει νέες τάσεις με τα νέα προϊόντα «Σημείο Στίξης» & «Pink Κong», δημιουργεί διαχρονικά, εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και γι’ αυτό βραβεύτηκε και φέτος ως Οινοποιείο της Χρονιάς για 16η φορά, μία διάκριση που την κατατάσσει στις πέντε καλύτερες οινοποιίες στον κόσμο.

Για την Οινοποιία Μπουτάρη το κρασί σημαίνει ποιότητα ζωής και συνιστάται να το απολαμβάνουμε… «Από άποψη. Από κάθε άποψη», όπως λέει και το σλόγκαν της νέας της επικοινωνίας.

Source link

Related posts

Ένα οινικό διαμάντι στην Κω

admin

Το Κρασί του Μήνα: Αμπέλου Ιδέα Λευκός 2011

admin

Κερδίστε δώρα για οινόφιλους από το House of Wine

admin

Τα “Value for Money” Κρασιά των Γιορτών

admin

Τα καλύτερα σεμινάρια για οινόφιλους

admin

Βιολογικό Κρασί: Όσα πρέπει να ξέρουμε

admin

Των 10 ευρώ τα Ερυθρά

admin

10 τέλεια και οικονομικά κρασιά για τις γιορτές

admin

Το Κρασί του Μήνα: ΜΕΤΑ 2011, Κτήμα Πιερία Ερατεινή

admin

Το Κρασί του Μήνα: Jim Barry Assyrtiko 2015

admin

Το κρασί μέσα από τον βραβευμένο φακό του Matt Wilson

admin

Ένας Έλληνας στο παγκόσμιο Top20 των wine influencers

admin